Survivor: Τα παράπονα του Εμμανουήλ και η «σύρραξη» Κατσαούνη-Σοϊλέδη: «Μάζεψε το στόμα σου»
Media

Survivor: Τα παράπονα του Εμμανουήλ και η «σύρραξη» Κατσαούνη-Σοϊλέδη: «Μάζεψε το στόμα σου»

Survivor: Λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που αποχωρεί απόψε (13/4) από το παιχνίδι, άρχισαν πάλι οι γκρίνιες, τα παράπονα και οι εντάσεις. 

Για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν και πάλι στο στόχαστρο των συμπαικτών του. Ο ίδιος για ακόμα μία φορά επανέλαβε ότι αν φύγει από το παιχνίδι, μιας και είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, δεν θα του λείψει κανένας απολύτως από τους συμπαίκτες του καθώς όπως υποστηρίζει, του φέρονται άσχημα, του κάνουν bullying και δεν τον σέβονται. Δείτε τι είπε:

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, ο Άρης Σοϊλέδης έριξε τα βέλη του προς τον φίλο του Απόστολο Ρουβά για τον οποίο είπε ότι είναι η δεύτερη φορά που απογοητεύεται από εκείνον μετά από μία ένταση που επικράτησε χθες μετά το τέλος του αγώνα. Ο Άρης θεωρεί ότι ο Απόστολος είναι άδικος μαζί του καθώς καταφέρθηκε εναντίον του επειδή μετά τον αγώνα ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε κάποιες ασεμνείς ατάκες που τον ενόχλησαν.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε ξανά στο... μάτι του κυκλώνα καθώς οι Κόκκινοι υποστήριξαν ότι οι Μπλε προκειμένου να κερδίσουν στον αγώνα επάθλου, ήθελαν να αποτρέψουν τον Εμμανουήλ να παίξει στον αγώνα. Ο Κατσαούνης μάλιστα ήταν πολύ εκνευρισμένος με μία τέτοια πιθανότητα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε τον λόγο από τους Μπλε και όταν ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να τον βάλει στη θέση του, δέχτηκε την έντονη αντίδραση του Τσσακατσούκα με τους δύο άντρες να καταλήγουν να καβγαδίζουν πολύ άγρια. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved