Media

Survivor trailer: Σοβαρός τραυματισμός για την Μαίη - «Πάγωσαν» οι παίκτες και ο Λιανός

Gossip-tv Team

Survivor trailer: Μεγάλη ένταση στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο τελευταίο επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι πριν από την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο παίκτης θα έρθει σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες του και ειδικά με τον Άρη Σοϊλέδη τόσο στην καλύβα όσο και αργότερα στο συμβούλιο του νησιού και θα τους κατηγορήσει ότι τον έχουν απομονώσει και ότι του φέρονται άσχημα!

«Ξεκάθαρα έχει πρόβλημα. Είναι μυθομανής. Δεν τον έβρισα ποτέ, δεν τον κατηγόρησα. δεν του έκανα καμία επίθεση» απαντά στο συμβούλιο του νησιού ο ποδοσφαιριστής.

Στο νέο επεισόδιο, οι δύο ομάδες "ρίχνονται" στη μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, ενώ θα δούμε έναν σοβαρό τραυματισμό της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου κατά τη διάρκεια του αγώνα που θα «παγώσει» τους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό!

Τέλος, ένας ακόμα παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Αντωνόπουλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Γιάννης με τον Νίκο Αντωνόπουλο να αποχωρεί σύμφωνα πάντα με τα spoilers.

Δείτε το trailer παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved