Σασμός: Λύγισε η Αργυρώ στη δίκη, μαζί της και το twitter! Η ατάκα του Αστέρη την «τσάκισε»
Media

Σασμός: Λύγισε η Αργυρώ στη δίκη, μαζί της και το twitter! Η ατάκα του Αστέρη την «τσάκισε»

Σασμός: Με την συγκλονιστική κατάθεση της Αργυρώς ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο.

To κλίμα στη δικαστική αίθουσα βαρύ με την Αργυρώ να μην μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η Στέλλα από την άλλη με πίεση προσπάθησαν να στριμώξει την Αργυρώ ωστόσο η σκηνή εκείνη που την έκανε να λυγίσει και μαζί και τους χρήστες του twitter αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν ο Αστέρης «έσπασε» τη σιωπή του, της απηύθυνε το λόγο και της είπε: «Αργυρώ δεν είναι έτσι… Αργυρώ κοίταξέ με».

Εκεί η Αργυρώ λύγισε με τα λόγια του να την «τσακίζουν» καθώς στο μυαλό της έφερε όλες τις ωραίες στιγμές που είχε ζήσει μαζί του.

Δες το απόσπασμα αλλά και τα σχόλια

Σήμερα

Η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Η Αργυρώ είναι έξω από το δικαστήριο με τον Άγγελο και τη Βασιλική και της τηλεφωνεί ο Σταύρος να τη ρωτήσει πως εξελίχθηκε η διαδικασία. Όταν κλείνει το τηλέφωνο την πλησιάζει η Βασιλική και της δίνει το γράμμα που έγραψε ο Αστέρης. Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη;

Ο Καραπάνος αι η Στέλλα συζητούν για τη Σεμίνα. Η Στέλλα τον ρωτά εάν την έχει εντοπίσει και σε ποια φάση βρίσκονται οι έρευνες που κάνει ο Καραπάνος, προκειμένου να τη βρουν για να καταθέσει όσα είδα τη στιγμή του φόνου. Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει. Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη.

Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved