Chart show: To απρόσμενο reunion, το τουρτούρισμα της Φουρέιρα και ο 5χρονος σωσίας του Bruno Mars
Media

Chart show: To απρόσμενο reunion, το τουρτούρισμα της Φουρέιρα και ο 5χρονος σωσίας του Bruno Mars

Ένα μεγάλο πάρτι θα δείτε απόψε το βράδυ στο Chart Show: Your Countdown με την Δέσποινα Βανδή αλλά και όλους τους καλεσμένους της εκπομπής σε μεγάλα κέφια.

20 χρόνια Pop το θέμα και σίγουρα τα τραγούδια που θα ακούσετε απόψε θα σας ξεσηκώσουν από τον καναπέ αφού προδιαθέτουν για πολύ χορό. Και ποιος δεν πέρασε από τα τηλεοπτικά πλατό του Chart Show.

Εκεί και ο Γιώργος Δημητριάδης σε μια επανεμφάνιση που θα συζητηθεί, εκεί και η Βανέσα Αδαμοπούλου που ομολογούμε ότι είναι αγνώριστη πλην όμως πάντα κούκλα, αλλά και η Demy.

Chart Show backstage στο γύρισμα
Αγνώριστη, πλην όμως κούκλα πάντα, η Βανέσα Αδαμοπούλου

Στον καναπέ της Δέσποινας εκτός φυσικά από τον music expert Γιώργο Αρσενάκο βρέθηκαν τόσο η Δανάη Παππά και ο Αντώνης Δημητριάδης, όσο και η Ναταλία Δραγούμη που έδωσε ρέστα με τον χορό της. Το κλίμα κάτι παραπάνω από χαρούμενο με τον Σαρμπέλ που ήρθε από Λονδίνο τόσο για το show, όσο και για την ηχογράφηση νέων του κομματιών να ξεσηκώνει όλο το κοινό, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ένα απρόσμενο reunion.

Δείτε το βίντεο με την παρέα να ξεσηκώνεται στην ερμηνεία του τραγουδιού "Γεια σου Μαρία" του Σαρμπέλ:

Vegas are back και μετά από πολύ καιρό θα απολαύσετε την Μελίνα Μακρή, τον Zeraw και τον Σταύρο ξανά μαζί σαν να μην πέρασε μια μέρα από την στιγμή που οι Vegas, όπως τους αγάπησε ο κόσμος, έπαψαν να υπάρχουν ως συγκρότημα.

Η Μελίνα, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της και αφήνοντας για πρώτη φορά τόσες ώρες τον 2,5 μηνών αγοράκι της στα χέρια του μπαμπά, άνοιξε την "Ντουλάπα Vegas” (ναι, έχει στο σπίτι της μια τέτοια ντουλάπα με τα ρούχα της από εκείνες τις εμφανίσεις) και ήρθε να σαρώσει το πλατό. Την παράσταση όμως πρέπει να πούμε ότι έκλεψε ο 5χρονος πια γιος του Σταύρου που είναι σωσίας του Bruno Mars.

Chart Show Backstage στο γύρισμα
Ο πανέμορφος γιος του Σταύρου των Vegas είναι σωσίας του Bruno Mars

Εξίσου απίθανη η εμφάνιση του Διονύση Σχοινά, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή δύο φορές (θα δείτε γιατί) αλλά και της Ελένης Φουρέιρα που όσο περίμενε να βγει έτρεμε από το κρύο (στο στούντιο δουλεύει δυνατά ο κλιματισμός) και της έφεραν μπουφανάκι για να αντέξει.

Το παιχνίδι της βραδιάς είναι παντομίμα και θα γελάσετε πολύ βλέποντας την Demy και την Δανάη Παππά να συναγωνίζονται ποια θα περιγράψει καλύτερα το θέμα της. Μην το χάσετε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved