Χαμός στο Πρωινό! Λιάγκας σε Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Την προκαλώ να βγει και να μας διαψεύσει… »
Media

Χαμός στο Πρωινό! Λιάγκας σε Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Την προκαλώ να βγει και να μας διαψεύσει… »

Χαμός στο Πρωινό με την αποκάλυψη για το μυστηριώδες τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Alpha.

Πρόσωπο από το περιβάλλον των αδερφών Πισπιρίγκου αποκάλυψε: «Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό που δώσανε στην κα. Στεφανίδου, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα». Και πρόσθεσε: «Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα».

Μετά από αυτή τη μαρτυρία ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως στο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται ένα πουλί, το ίδιο πουλί που ακούγεται και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Στην κλήση που έκανε η Ρούλα τον Μάρτιο στην Τατιάνα με την φωνή την περιβόητη, ακούγεται ένα πουλί. Το ίδιο πουλί, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά και είναι οι φωνές ίδιες – τι να πω – ακούγεται και σε μια άλλη τηλεφωνική – κανονική αυτή τη φορά – της Ρούλας. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί; Το πουλί μίλησε… Αν όλες οι συμπτώσεις αυτές είναι πραγματικές να πούμε τότε ότι εκείνη που ήρε στην Τατιάνα δεν ήταν η Ρούλα… Την προκαλώ… Αν η Δήμητρα θέλει να το διαψεύσει να βγει να μας το πει»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Η αποκάλυψη για το μυστηριώδες τηλεφώνημα της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved