Άκρως αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Με έλουσε κρύος ιδρώτας, ήθελα απλά να ουρλιάξω»
Media

Άκρως αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Με έλουσε κρύος ιδρώτας, ήθελα απλά να ουρλιάξω»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή με την Μπέττυ Μαγγίρα, την σχέση με τον γιο του και στη συνέχεια αποκάλυψε την πιο δύσκολη θεατρική του στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:«Τις προάλλες ακούγαμε με τον γιο μου ραδιόφωνο και μου λέει «ποιος είναι αυτός, τον ξέρω». Του απάντησα πως είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης, «δεν τον ξέρεις αγάπη μου» και μου ζήτησε αν μπορούμε να πάμε στο σπίτι του για να μου τραγουδήσει ζωντανά το Τατουάζ. Έπρεπε να του εξηγήσω, λοιπόν, χωρίς να τον στεναχωρήσω, γιατί δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι του και να μας τραγουδήσει αυτό το τραγούδι».

Για την Μπέττυ Μαγγίρα, είπε:«Τώρα νιώθουμε πάρα πολύ καλά στο πρωινό, είμαστε πάρα πολύ καλά, ξέρουμε τι θέλουμε και κάθε μέρα πρέπει να ανταλλάσσουμε μέχρι και 200 μηνύματα».

Ωστόσο ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε την πιο δύσκολη θεατρική στιγμή:«Σίγουρα από τις πιο σκληρές στιγμές μου στο θέατρο ήταν όταν έπαθα σεντόνι και ξέχασα τελείως τα λόγια μου. Ήμασταν με την κα. Ντενίση, σε μια σοβαρή στιγμή που υπήρχε μια αποκάλυψη, ήταν τρίωρη η παράσταση και στις 2 ώρες και 20 λεπτά έρχομαι εγώ για να αλλάξω την ροή της ιστορίας. Ήρθα να ανακοινώσω ότι έρχεται η καταστροφή της Σμύρνης. Ήμουν αγγελιαφόρος και δεν μπορούσε να με βοηθήσει κανείς. Δεν θυμάμαι ούτε μια λέξη και θυμάμαι την Μιμή να μου κάνει ερωτήσεις σαν να ξέρει την απάντηση. Εγώ όμως δεν επανήλθα ποτέ, με έλουσε κρύος ιδρώτας που ήθελα απλά να ουρλιάξω ή να βάλω τα γέλια και να φύγω».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved