Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκλειστικά στο gossip-tv: «Ήμουν 7 ώρες εγκλωβισμένος, φοβήθηκα πάρα πολύ»
Showbiz

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκλειστικά στο gossip-tv: «Ήμουν 7 ώρες εγκλωβισμένος, φοβήθηκα πάρα πολύ»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αναφέρθηκε στα όσα έζησε τις ώρες που ήταν εγκλωβισμένος στους δρόμους της Αττικής λόγω της επέλεσης της κακοκαιρίας.

Θύμα της κακοκαιρίας Ελπίδα έπεσε και ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να είναι εγκλωβισμένοι στα χιόνια, κατάφερε να φτάσει σπίτι του.

Ο ηθοποιός και μέλος της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε ότι μία απόσταση που χρειάζεται σε καθημερινό επίπεδο να διανύει από το πλατό στο σπίτι του, που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, την έκανε σε... επτά ώρες.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αποκάλυψε όλα όσα έζησε τις δραματικές ώρες που ήταν εγκλωβισμένος στους δρόμους της Αττικής.

«Φοβήθηκα και αγχώθηκα πάρα πολύ. Είναι μία απόσταση που κάνω καθημερινά και είναι 10 λεπτά για να πάω στην δουλειά μου και την έκανε σε 7 ώρες στην επιστροφή. Το πιο τρομακτικό από όλα ήταν ότι ήμασταν μόνοι μας, τόσοι άνθρωποι, τόσα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους. Εγώ απέφυγα την Αττική οδό για καλή μου τύχη εκείνη την ώρα καθώς εγκλωβίστηκαν συνεργάτες μου από το κανάλι γιατί φοβήθηκα ότι, επειδή δεν είχα αλυσίδες θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί άκουσα ότι δεν είχε αλάτι ο δρόμος και έτσι πήρα την κεντρική οδό Λαυρίου και μετά Σπατών και Μαραθώνος και βρισκόμασταν χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα».

Και πρόσθεσε:«Σταμάτησα τουλάχιστον 15 φορές και βγήκα από το αυτοκίνητο για να πάω μπροστά ώστε να σπρώξουμε με τους άλλους ανθρώπους ένα ένα τα αυτοκίνητα και αρκετά μέτρα ώστε να καταφέρουμε να απεγκλωβιστούμε από δρόμους κεντρικούς που δεν υπήρξε καμία μελέτη, καμία σκέψη για το πως θα μπορούσαν να ήταν καθαροί οι δρόμοι σε μία κακοκαιρία που την περιμέναμε μέρες τώρα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία για να ενημερώσει πως ένα φορτηγό είχε διπλώσει στο δρόμο και είχε κόψει την κυκλοφορία.

«Κάλεσα την αστυνομία και τους είπα ότι σε αυτό το σημείο υπάρχει θέμα και μου απάντησαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα ‘’κάντε λίγο υπομονή θα το ανοίξουμε σε λίγο, ειδάλλως αν δεν μπορείτε να περιμένετε πάρτε παράπλευρες οδούς και κάντε κύκλο’’, σαν να μην είχαν εικόνα. Αρκετοί προσπάθησαν να πάρουν άλλους δρόμους και κολλούσαν χειρότερα στο χιόνι. Συνεπώς η μόνη επιλογή ήταν να παραμείνουμε σε κεντρικές οδούς για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σπίτι μας».

Τέλος φανερά αγανακτισμένος και μετά το άκουσμα της αποζημίωσης δήλωσε:«Είναι το απειροελάχιστο μπροστά σε αυτό που συνέβη. Η Αττική οδός είναι μία ‘’επιχείρηση’’ που μετράει εκατομμύρια κέρδη, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να επενδύσει σωστά σε έναν αυτοκινητόδρομο, στον οποίο πληρώνουμε. Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει τα απαιτούμενα. Το απειροελάχιστο θα ήταν να μην πληρώνουμε διόδια για καιρό, θα έπρεπε η χρέωση να ήταν σωστή και με το χιλιόμετρο, τα 2000 δεν είναι τίποτα, ειδικά για τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν τόσο και που πληρώνουν καθημερινά. Αν μη τι άλλο ακόμα και αν προκύψει κάτι θα έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα και να προστατέψουν τους πολίτες. Για εμένα θα πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση ώστε να δούμε ποιες ήταν οι αιτίες».

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εαυτού η Τραϊάνα Ανανία: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»

Παπαγεωργίου: Με ανδρικό εσώρουχο και πολύ αποκαλυπτικό τοπ, φτιάχνει πρωινό στο Beverly Hills!

Ιωάννα Τούνη: Η «τούμπα» στα χιόνια και τα γέλια του Αλεξάνδρου (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved