Survivor: Ζυγίστηκαν οι παίκτες! Έπαθαν σοκ με τα κιλά που έχουν χάσει!
Media

Survivor: Ζυγίστηκαν οι παίκτες! Έπαθαν σοκ με τα κιλά που έχουν χάσει!

Survivor: Με φακόρυζο και καρύδες κάθε μέρα για πολύ καιρό, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν χάσει αρκετά κιλά

Ειδικά εκείνοι που βρίσκονται στο παιχνίδι από την αρχή, δηλαδή σχεδόν τέσσερις μήνες, δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν χάσει τα περισσότερα κιλά.

Πρώτο επέλεξε ο Γιώργος Λιανός να ζυγίσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που έχει μία... εμμονή με τους 12 κοιλιακούς του που όπως είπε έχουν γίνει... ένας πλέον επειδή είχε παχύνει πριν φύγει από την Ελλάδα ώστε να έχει δυνάμεις για τα παιχνίδια. Όπως είπε ο Λιανός, όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν 83 κιλά και πλέον ζυγίζει 72 κιλά, κοινώς έχει χάσει περίπου 16 κιλά.

Ο Γιώργος Κατσαούνης μπήκε στο παιχνίδι 98 κιλά όμως πλέον ζυγίζει 72 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι έχει χάσει 26 ολόκληρα κιλά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στο παιχνίδι 95 κιλά αλλά πλέον είναι 77,500 κιλά κάτι που σημαίνει ότι το φακόρυζο... απέδωσε!

Η Βρησηίδα που όπως είπε ο Γιώργος Λιανός ανήκει στην κατηγορία... πούπουλου, μπήκε στο παιχνίδι 53 κιλά αλλά έχει φτάσει πλέον να ζυγίζει 44,500. Όπως είπε η ίδια η παίκτρια της μπλε ομάδας, έχει πάει μόνο μία φορά 45 κιλά γιατί είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε τόσο αδύνατη.

Δείτε το βίντεο με τις... μετρήσεις του Γιώργου Λιανού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved