Chart Show: Σε... παροξυσμό το Twitter με Μελίνα Μακρή-Διονύση Σχοινά-Σαρμπέλ! Επικά σχόλια!
Media

Chart Show: Σε... παροξυσμό το Twitter με Μελίνα Μακρή-Διονύση Σχοινά-Σαρμπέλ! Επικά σχόλια!

Chart Show Your Countdown: Απόψε το βράδυ το κέφι πήρε φωτιά στο πλατό του λαμπερού σόου, με τον Σαρμπέλ, τη Μελίνα Μακρή και τον Διονύση Σχοινά να ξεσηκώνουν το κοινό και να προκαλούν... παροξυσμό στο Twitter!

Ο Σαρμπέλ με τις ερμηνείες των τραγουδιών του από το παρελθόν που είχαν γίνει μεγάλες επιτυχίες, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, τόσο που στο Twitter έγινε σωστό... πάρτι!

Ανάμεσα στις 30 επιτυχίες της pop της αντίστροφης μέτρησης βρέθηκε και η επιτυχία του καλλιτέχνη, το τραγούδι "Σοκολάτα" που κατείχε τη θέση 21.

Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή καθώς ο Σαρμπέλ ερμήνευσε τη μία επιτυχία του μετά την άλλη. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Σειρά είχε η Μελίνα Μακρή που μετά από πολύ καιρό επανενώθηκε με τους Vegas και χάρισαν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες. Δείτε παρακάτω:

Το κέφι απογείωσε με την εμφάνισή του ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος μας θύμισε παλιά αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό του που φυσικά ακούγονται με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα:

Φυσικά οι παραπάνω καλλιτέχνες αποθεώθηκαν στο Twitter. Αρκεί να δείτε μόνο μερικά ενδεικτικά tweets για να καταλάβετε τι συνέβη στα social media κατά τη διάρκεια προβολής του chart show:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved