Βασίλης Λαμπρόπουλος: Αυτές είναι οι «ένοχες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο
Media

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Αυτές είναι οι «ένοχες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Πάτρα: Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τόνισε ότι στο Παίδων υπάρχει κεταμίνη.

«Κεταμίνη υπήρχε στο Παίδων», υποστήριξε η 33χρονη αναφερόμενη σε έγγραφα της δικογραφίας σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακο.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είχε ψάξει την κεταμίνη στο διαδίκτυο, στοιχείο που έρχεται από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών της μετά την εκταφή του τάμπλετ και την ανάλυσή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε αναζητήσει τη συγκεκριμένη ουσία αλλά και άλλες αναισθητικές τόσο πριν τον θάνατό της Τζωρτζίνας, όσο όμως και σε περιόδους που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Πλέον, αναζητείται τι είχε ψάξει η 33χρονη στις 26 Ιανουαρίου, όταν και ήρθε η διαφήμιση από τη Google για την κεταμίνη και ουσίες σαν αυτήν.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved