Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (Video)
Media

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (Video)

Survivor spoiler: Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως θα... φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και από το ριάλιτι επιβίωσης

Μετά τον Γιώργο Κατσαούνη, που ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση επιλέχθηκε η Σοφιάννα και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Ναυσικά, η οποία είχε κερδίσει κι εκείνη την ατομική ασυλία υπέδειξε την Τζο.

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό (19 Απριλίου) επεισόδιο του Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers απόψε αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη, μένει βέβαια να δούμε αν τα spoilers θα επιβεβαιωθούν και αυτή τη φορά!

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπήκε στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

Δείτε το τρέιλερ του ριάλιτι!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved