Σασμός spoiler: Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους
Media

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους

Σασμός spoiler: Η επόμενη μέρα μετά την αθώωση του Αστέρη τους βρίσκει όλους μουδιασμένους.

Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Αθώος σύμφωνα με τα spoilers αφού η Σεμίνα αποκαλύπτει ενώπιον όλων τι συνέβη εκείνο το πρωινό. Τι θα έχει όμως προηγηθεί; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους…

Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία. Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχτεί πυροτέχνημα;

Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδά τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούριο παιχνίδι που του παίζει η ζωή.

Μετά την αθωωτική απόφαση, ο Αστέρης είναι μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Από την άλλη ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντηση τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταυρός με τη Δέσποινα… και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Οργισμένη η Μαρίνα με τη σκέψη του Αντώνη για το μυστικό του Αστέρη λίγο πριν την απολογία

Σασμός: Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε ποια σκηνή δεν μπόρεσε να κατανοήσει η σύντροφος του

Σασμός: Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε - Η Στέλλα δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved