Σασμός: Ο Μαθιός χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και το twitter ξεσάλωσε: «Tσουτσουριάσαμε»
Media

Σασμός: Ο Μαθιός χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και το twitter ξεσάλωσε: «Tσουτσουριάσαμε»

Σασμός: Μπορεί η σκηνή να ήταν «δυνατή» και άκρως καθοριστική αφού ο κουτσομπόλης του χωριού που ακούει στο όνομα «Διακομανόλης» να είδε Μαθιό και Βασιλική σε τρυφερό ενσταντανέ, ωστόσο η αποδυναμώθηκε με τα επικά σχόλια στο twitter!

Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική.

Είναι γνωστό πως στο χωριό ελαφρώς τον «τρέμουν» τον Μαθιό αν και ποτέ, εδώ που τα λέμε, δεν έχει δώσει δικαιώματα, έτσι λοιπόν επισκέφτηκε το καφενείο του Παντελή και ένα χτύπημα του χεριού του στο τραπέζι ήταν αρκετό ώστε να κάνει τον Διακομανόλη και τον Παντελή να πιουν το «αμίλητο νερό».

Η σκηνή έκανε τους χρήστες του twitter να «ξεσαλώσουν».

Δες το απόσπασμα αλλά και τα σχόλια

Σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού, τα spoilers θέλουν την Καλλιόπη να σκοτώνει τη Βασιλική. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφανή και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι.

Το τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της. Ο θάνατος της Βασιλικής διαλύει τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του. Το αν ισχύει ή όχι θα το μάθουμε σίγουρα την επόμενη σεζόν.

Στο αυριανό επεισόδιο

Η κατάθεση της Σεμίνας πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς. Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά της. Ο Καραπάνος δεν αργεί να ζητήσει αντάλλαγμα, για τη βοήθειά του προς τη Στέλλα. Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα είναι διχασμένη. Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved