Σασμός: Πάθος ή εμμονή ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική; Η αποκάλυψη ήρθε από τον Νικηφόρο!
Media

Σασμός: Πάθος ή εμμονή ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική; Η αποκάλυψη ήρθε από τον Νικηφόρο!

Σασμός: Ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική είναι ίσως ο μοναδικός τηλεοπτικός έρωτας που μας έχει απασχολήσει τόσο πολύ

Η ιστορία του ζευγαριού είναι τόσο καλά «δεμένη» που το τηλεοπτικό κοινό έχει γίνει μάρτυρας μιας σχέσης από εκείνες που άλλοτε ζηλεύουμε και άλλοτε δεν θα θέλαμε να έχουμε ζήσει γιατί έχει και πόνο και θρήνο και μίσος τόσο που ο πρωταγωνιστής έγινε φονιάς!

Είναι όντως έρωτας ή «εμμονή» τελικά; Την απάντηση σε αυτό έδωσε ο τηλεοπτικός γιος της Βασιλικής.

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό TiVi, είπε:

«Ας αναλογιστούμε κάτι… Ένας ήρωας που ερωτεύτηκε μία γυναίκα και επί 20 χρόνια δεν κοίταξε, ακούμπησε, ούτε πήγε με κάποια άλλη, κατά την άποψή μου, δεν είναι έρωτας, αλλά κόλλημα, εμμονή. Πόσο μάλλον όταν αυτό τον φτάνει στο σημείο να σκοτώσει έναν άνθρωπο… Μου είναι δύσκολο, λοιπόν, ανεξάρτητα από το αν ο Στεφανής ήταν ή όχι καλός, να παρουσιάζεται ως ένας προοδευτικός άντρας», έχει πει.

Πώς τελικά θα καταλήξει αυτό το ζευγάρι;

Ένα spoiler του συζύγου της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, τα είπε όλα! «Απ΄ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης. Θα φτάσει άραγε η Καλλιόπη να βάψει τα χέρια της με αίμα;

Σύμφωνα με το βιβλίο ναι, η Καλλιόπη θα σκοτώσει τη Βασιλική όταν νιώσει πως με τη στάση της, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του Μαθιού, αφού εκείνος έγινε δολοφόνος για χάρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved