The Masked Singer: Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να τα κάνω όλα»
Media

The Masked Singer: Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να τα κάνω όλα»

Λίγη ώρα πριν από το γύρισμα του The Masked Singer, στο καμαρίνι της, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός/επιχειρηματίας φέτος κλήθηκε να ανταποκριθεί σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει. Βρέθηκε στην επιτροπή των ντετέκτιβ (γιατί δεν είναι κριτική επιτροπή) στο ολοκαίνουργιο, πολυσυζητημένο και fun show του ΣΚΑΙ, The Masked Singer.

Κι αν και η τηλεόραση την "φλερτάρει" εδώ και αρκετά χρόνια να περάσει και σε άλλα πόστα εκτός από αυτά της ηθοποιού, η ίδια ως τώρα δεν είχε πει το ναι.

The Masked Singer Backstage
Τελευταίες λεπτομέρειες πριν την είσοδο στο πλατό

Τι την έκανε να αποφασίσει να το δοκιμάσει; Και τι περίμενε πιο εύκολο αλλά τελικά το show την "έβαλε στη θέση της" και δεν της βγήκε;

Πόσο έχει πορωθεί και ψάχνεται για να πέσει σωστά στις εκτιμήσεις της για το ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από τις μάσκες του The Masked Singer;

The Masked Singer Backstage
Λίγο πριν σταθεί μπροστά στον φακό του Gossip-tv.gr και μιλήσει για όλα

Η ίδια δηλώνει πως μέχρι στιγμής έχει υπάρξει φορά που έπεσε από τα σύννεφα όταν η μάσκα βγήκε και είδε από πίσω φίλο της, (Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή/Κύκλωπα) που ναι, μεν είχε σκεφτεί οτι μπορεί να είναι αλλά το είχε διαγράψει από το μυαλό της γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί οτι θα είχε δεχτεί την πρόταση αυτή.

Και τέλoς, πώς τα προλαβαίνει όλα, πώς είναι η ζωή με δύο πλέον παιδιά και τι διαφορές βλέπει ήδη ανάμεσα στα παιδιά της και στο πώς αντιμετωπίζει η ίδια τη μητρότητα με την έλευση και της κόρης της. Αυτά και άλλα πολλά στο αποκλειστικό βίντεο του Gossip-tv.gr:

Και σήμερα το βράδυ στις 9 ακριβώς μη χάσετε το The Masked Singer στον ΣΚΑΙ με μια νέα μάσκα να μπαίνει στο παιχνίδι και μια να αποκαλύπτεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved