Πάτρα: Νέες εξελίξεις! Στο «μικροσκόπιο» και οι ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας
Media

Πάτρα: Νέες εξελίξεις! Στο «μικροσκόπιο» και οι ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Ολοένα και νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, με έγγραφό του προς τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, ζήτησε να διερευνηθούν μέσω της εσωτερικής έρευνας οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Με έγγραφό του προς τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, ζήτησε να διερευνηθούν μέσω της εσωτερικής έρευνας οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα η έρευνα θα γίνει γύρω από τους ιατροδικαστές των δυο πρώτων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας ώστε να εξακριβωθεί τι συνέβη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας ζήτησε πειθαρχική έρευνα, σε βάρος των δύο ιατροδικαστών, για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών, ώστε να ελεγχθεί η ορθότητα των αναφορών και των εκθέσεων.

Η έρευνα αυτή, είναι ανεξάρτητη από την ιατροδικαστική εξέταση που έχει αναλάβει η άτυπη επιτροπή για τις συνθήκες θανάτου των δυο κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved