Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ξανά στη φυλακή: Η Ελένη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ξανά στη φυλακή: Η Ελένη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της!

Άγριες Μέλισσες: Ξανά στη φυλακή θα βρεθούν ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Πέτρος μετά τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία των «Αβάντων», ενώ ο Ακύλας δίνει το τελειωτικό δολοφονικό χτύπημα στον Ζάχο.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με το τηλεοπτικό κοινό να την παρακολουθεί καθημερινά και χωρίς να χάνει επεισόδιο, μιας και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, η τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στα ύψη σε ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Θεόδωρος Ξανθός βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι, η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ και ξαφνικά όλοι θα βρεθούν σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο. Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε και έτσι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση.

Από την άλλη, ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Πριν φύγει θέλει να δώσει ένα τελευταίο μήνυμα στους «Αβαντες» και έτσι ανατινάζει τα γραφεία τους, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πεθάνει και ο Μελέτης να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Ακύλας γίνεται έξω φρενών και απειλεί θεούς και δαίμονες: «θέλω να τους διαλύσετε! Να τους καταστρέψετε! Τολμάνε και τα βάζουν 12 μαζί μου; Είναι γελασμένοι! θα τους πατήσω κάτω, δεν ξέρουν με ποιον τα βάζουν! Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν! Βρείτε τους και κάντε τους τη ζωή κόλαση, να μη μείνει τίποτα όρθιο». Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκοπή και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση.

Η Ελένη παθαίνει σοκ όταν το μαθαίνει: «Δεν μπορεί! Είναι ψέματα, ο Λάμπρος δεν έκανε τίποτα! Αυτός ο Μεγαρίτης τα έκανε όλα, είμαι σίγουρη! Αυτό το κάθαρμα του έστησε πάλι παγίδα», λέει και προσπαθούν όλοι να την ηρεμήσουν λόγω της κατάστασής της. Το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό και όλοι ανησυχούν για τις νέες συλλήψεις. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει. Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου: «Το αεροδρόμιο θα γίνει στο Διαφάνι. Αυτή είναι η τελική απόφαση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved