Σασμός spoiler: Δίνει «ρέστα» η παπαδιά! Η τρυφερή ατάκα στον παππά… ισοπεδώθηκε από… κεφτέδες!
Media

Σασμός spoiler: Δίνει «ρέστα» η παπαδιά! Η τρυφερή ατάκα στον παππά… ισοπεδώθηκε από… κεφτέδες!

Σασμός spoiler: Αδιαμφισβήτητα η Στέλλα Γκίκα είναι η παπαδιά της καρδιάς μας κι εκεί που μια κατάθλιψη μας πιάνει με όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην Άνω Ποριά, έρχεται η ατάκα της και μας γεμίζει γέλια!

Αυτή τη φορά και πάλι δίνει ρέστα με τον παππά της στο καφενείο του Παντελή. Θέμα συζήτησης φυσικά η δίκη του Αστέρη και πιο συγκεκριμένα η επιστροφή της Σεμίνας που με τα λεγόμενά της τον αθωώνει.

Κι εκεί που για πρώτη ίσως φορά η παπαδιά εξομολογείται τον έρωτά της για τον παπά, αποκαλύπτοντας τον λόγο που τον παντρεύτηκε, έρχεται η αμίμητη ατάκα για τα κεφτεδάκια και τα «ισοπεδώνει» όλα!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Σήμερα (26-04)

Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους…

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη πιέζει τη Σεμίνα προσπαθώντας με έμμεσο τρόπο να θέσει υπό αμφισβήτηση την κατάθεσή της. Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία. Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχτεί πυροτέχνημα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved