Σπύρος Παπαδόπουλος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Προετοιμάζουν το «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Προετοιμάζουν το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Μια νέα σειρά πρόκειται να παρουσιάσει ο τηλεοπτικός σταθμός της ΕΡΤ 1, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πηγές μια νέα σειρά έρχεται να μας παρουσιάσει το κανάλι, ΕΡΤ 1 με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Η ιστορία αφορά ένα «revenge porn» που δημοσιοποιείται για λόγους εκδίκησης και το όνομα του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου έχουν πέσει στο τραπέζι.

Η ΕΡΤ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έδωσε το πράσινο φως για τη μεταφορά ενός ακόμη βιβλίου. Πρόκειται για το «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» του Γιάννη Σκαραγκά, του οποίου η τηλεοπτική εκδοχή φέρει τον τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Mytv, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής Silverline Media και ο δημοφιλής ηθοποιός συμφώνησαν τη σκηνοθεσία της σειράς να αναλάβει ο Αλέξανδρος Παντζούδης, δίνοντας μια πιο κινηματογραφική ματιά.

Από εκεί και πέρα, για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει διάφορα ονόματα, με αυτό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου να έχει προβάδισμα. Η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν καθηγητή λυκείου, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει μια υπόθεση «revenge porn», με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών για λόγους εκδίκησης. Η σειρά αποτελείται από 70 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδόπουλος: Ο γιoς του έχει κληρονομήσει τη γοητεία του - Δεν ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

Σπύρος Παπαδόπουλο: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της Λαμπρόγιαννη

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σπάνια φωτό με τον Πάνο Βλάχο, η αγκαλιά και η εξομολόγηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved