Παπαδόπουλος: Ο γιoς του έχει κληρονομήσει τη γοητεία του - Δεν ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του
Showbiz

Παπαδόπουλος: Ο γιoς του έχει κληρονομήσει τη γοητεία του - Δεν ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

Ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι ένας κούκλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει κάνει έναν γάμο και έχει αποκτήσει έναν γιο με την επίσης ηθοποιό, Αθηνά Τσιλύρα, ο οποίος σήμερα είναι 28χρονών. Ο νεαρός άντρας νοιάζει στον πατέρα του και έχει κληρονομήσει και την γοητεία του. Τόσο ο πατέρας του όσο και η μητέρα είναι ταλαντούχοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Ωστόσο ο ίδιος έχε επιλέξει να μην ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο είναι πολύ υπερήφανος για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τον γιο του. Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δεν ακολούθησε τα βήματα των καλλιτεχνών γονέων του και σε αυτό συνέβαλαν και οι ίδιοι.

«Ήταν οργανωμένο έγκλημα από εμένα και την Αθηνά. Δεν του είπαμε μη γίνεις ηθοποιός, αλλά δεν του παρουσιάσαμε έναν κόσμο γυαλιστερό. Στο Κολέγιο έπαιξε σε μια παράσταση και ήταν απολύτως ατάλαντος. Λέω, σωθήκαμε!», έχει δηλώσει ο παρουσιαστής.

Και είχε προσθέσει:«Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία. Οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως και το 2015 και ο Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1994. Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και το επάγγελμά του είναι πολιτικός μηχανικός.

Μάλιστα, ο νεαρός παρά το γεγονός ότι οι γονείς του έχει πάρει χωριστούς δρόμους, διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο και ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει στο παρελθόν να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο με τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved