Σάκης Κατσούλης: Παρέλαβε το χρηματικό έπαθλο του Survivor και άφησε αιχμές για το φετινό κύκλο
Media

Σάκης Κατσούλης: Παρέλαβε το χρηματικό έπαθλο του Survivor και άφησε αιχμές για το φετινό κύκλο

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο παρέλαβε ο περσινός νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης το χρηματικό έπαθλο για τη νίκη του στο ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28-04) στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φετινό Survivor αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που το έχουν διαχειριστεί.

«Μετά από έναν χρόνο, πληρώθηκα από το Survivor. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα όπου με χρειαστεί παρότι είναι πολύ ανεξάρτητη και έχει δηλώσει ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Τα κάνει όντως όλα μόνη της, είναι πολύ ανεξάρτητη και μου αρέσει σε αυτό το κομμάτι, βάζει στόχους, δουλεύει πάρα πολλές ώρες και είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί», είπε και συνέχισε:

«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο για το γεγονός ότι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι και έχει μπει πολύ σε κομμάτια ριάλιτι.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι.

Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι. Βλέπω έναν άνθρωπο που παίρνει μια κούπα στα χέρια του και πάει στην κάμερα να πει το οποιοδήποτε κουτσομπολιό», σχολίασε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved