Τρία μίλια: Ο Ευθύμης προειδοποιεί τον Πέτρο για τον κίνδυνο που διατρέχει
Media

Τρία μίλια: Ο Ευθύμης προειδοποιεί τον Πέτρο για τον κίνδυνο που διατρέχει

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (29/4), ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο νησί, μέσα σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες.

Ο αστυνομικός ανακρίνει τον Τίμο, σχετικά με το θάνατο του Αντρέα. Ο Ευθύμης προειδοποιεί τον Πέτρο για τον κίνδυνο, που διατρέχει. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή μπαίνουν σε ένα εστιατόριο για να προφυλαχτούν από την καταιγίδα. Η Ελένη αγωνία για την απουσία του Μιχάλη, με την κακοκαιρία και πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου. Στο διπλανό τραπέζι του εστιατορίου, ένας άντρας αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο και η Φωτεινή, με μια αποφασιστική κίνηση, προσπαθεί να τον σώσει. Ο Γεράσιμος ανησυχεί και στέλνει τον Λάμπη να βρει τη Φωτεινή και τον γιο του. Εκείνος, ύστερα από αναζήτηση, καταφέρνει να εντοπίσει με τα κυάλια το σκάφος του Μιχάλη, ο οποίος μαζί με τη Φωτεινή κατευθύνονται σ’ αυτό, για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον άνθρωπο του εστιατορίου. Την ώρα, όμως, που ο Λάμπης τους παρακολουθεί, γίνεται μάρτυρας ενός πολύ επικίνδυνου περιστατικού!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Τρία μίλια είδαμε…

Ο Γεράσιμος προτρέπει τον Νικόλα να μην πει τίποτα σε κανέναν για τα στοιχεία που βρήκαν στο δωμάτιο του Αντρέα. Η Φωτεινή προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Ευθύμη και απευθύνεται πρώτα στην Λίζα. Ο Τίμος ενημερώνει τον Μιχάλη για το πόρισμα του ιατροδικαστή, σχετικά με το θάνατο του Αντρέα και παράλληλα αναζητά τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί. Ο Πέτρος και η Κλειώ ζητούν από τον Ευθύμη να τους βοηθήσει στην έρευνά τους. Ο Λάμπης προσπαθεί να κρατήσει μυστικά τα όσα έχει διαπιστώσει για τον εμπρησμό, αλλά ο Χάρης, πάνω στην κουβέντα, καταφέρνει να του αποσπάσει τις πληροφορίες. Ο Μιχάλης προθυμοποιείται να συνοδεύσει τη Φωτεινή στο γειτονικό νησί για κάποιες εξετάσεις. Ο Γεράσιμος συναντάει τον Τίμο και του ανακοινώνει ότι έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις. Λίγο, αργότερα, ο αστυνομικός επισκέπτεται το δημαρχείο και ζητάει από τον Τίμο να τον ακολουθήσει στο τμήμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved