Media

Καλογρίδη για Λυκουρέζο: «Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και κάποια στιγμή βγήκαμε και τα είπαμε...»

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Καλογρίδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και τις επιλογές, που έχει κάνει στο παρελθόν. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, με την ίδια να μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις, αλλά και δηλώσεις, που δεν μένουν ποτέ ασχολίαστες.

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Θανάση Αναγωνστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η ηθοποιός υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή, λέγοντας στην αρχή, με έντονο χιούμορ ότι οι άνδρες, που είχε σχέση μαζί τους, στην αρχή δεν ήθελε ούτε καν να τους ξέρει.

Φυσικά από την συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την σχέση τους, η οποία και είχε αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης και είχε απασχολήσει πολύ την ελληνική showbiz.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή βγήκαμε, τα είπαμε, τα ξανά είπαμε, είναι ένας άνθρωπος με ένα πνεύμα… «Πρόσφατα μεταφέρθηκε το γραφείο του από την πολυκατοικία».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved