Πάτρα: Γρηγόρης Λέων: «Με την ανάλυση της τρίχας προσδιορίζουμε την ουσία»
Media

Πάτρα: Γρηγόρης Λέων: «Με την ανάλυση της τρίχας προσδιορίζουμε την ουσία»

Πάτρα: Σοκάρουν οι ομοιότητες στους θανάτους της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να ενισχύσει τον ισχυρισμό της περί γονιδιακού προβλήματος.

Στο Live News μίλησε σήμερα (29/4) ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Έστω ότι είμαι οικογένεια έχει ένα γονιδιακό θέμα. Το πρώτο που αναμένουμε είναι αυτό να εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα παιδιά της οικογένειας. Επίσης από τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να καταλήξουν όλα τα παιδιά. Μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Η ηπατική ανεπάρκεια με την αγενεσία φλεβοκόμβου απέχει παρασάγγας», είπε αρχικά.

Επιπλέον ο κ. Λέων τόνισε πως μέσα από την ανάλυση τρίχας είναι δυνατόν να προσδιοριστεί τι ουσία χορηγήθηκε, ενώ για την κεταμίνη δήλωσε ότι «στα χέρια ενός μη ειδικού μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο».

Με τις απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας να ξεπερνούν τις 10, ο ιατροδικαστής εκτιμάει πως δεν αποκλείεται αρχικά η 33χρονη να χρησιμοποίησε άλλο παράγοντα για να πετύχει τον σκοπό της.

«Δεν αποκλείεται να έχει χρησιμοποιηθεί άλλος εξωγενής παράγοντας την πρώτη φορά, που δεν ήταν επιτυχής για τον δράστη και προφανώς στη συνέχεια πέρασε στη χρήση άλλων παραγόντων», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη στο Πρωινό: «Η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανώνυμα…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved