Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο Νίκος Φώσκολος με έλεγε ελβετικό ρολόι γιατί δεν έχανα...»

Gossip-tv Team

H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, τους τρόπους που αθλείται, αλλά και στιγμές, που μέχρι και σήμερα της έχουν μείνει αξέχαστες. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει πολύ εδώ και δεκαετίες, αλλά και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Κυψέλη" και μίλησε για την καριέρα της, για ρόλους που την σημάδεψαν στην καριέρα της, αλλά και για στιγμές, που της έχουν μείνει αξέχαστες όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπρόσθετα, η ηθοποιός μίλησε για την σημασία της γυμναστικής στην καθημερινότητα της και το πόσο πολύ επιδρά στην ψυχολογία της. Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Φώσκολο και στην συνεργασία που είχαν μαζί, όταν εκείνη έπαιζε στη "Λάμψη".

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ επιτυχημένο σίριαλ και πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα. Έκατσα πέντε χρόνια κι έφυγα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ οργανωμένα κι αυστηρά. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν πρώτα αυστηρός με τον εαυτό του, οπότε απαιτούσε από τους συνεργάτες του να είναι πειθαρχημένοι και να κάνουν αυτό που καλούνται. Εμένα με έλεγε ελβετικό ρολόι γιατί δεν έχανα... Ήταν εξαιρετική εμπειρία, μου έδωσε πολλά πράγματα. Απλά κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να φύγω γιατί ταυτίζεσαι μετά με το ρόλο και θεωρώ ότι ο ηθοποιός πρέπει να ψάχνεται»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved