Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή «στόλισε» την Ελένη- Χαμός από σχόλια στο Twitter: Την αποκάλεσαν «βαμπίρ»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή «στόλισε» την Ελένη- Χαμός από σχόλια στο Twitter: Την αποκάλεσαν «βαμπίρ»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (1-5) η Αρετή δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό, μιας και μόλις βρέθηκε με τον Στέφανο, φρόντισε να "στολίσει" για τα καλά την Ελένη, μιας και αυτό που θέλει είναι να τους χωρίσει. 

Την Κυριακή 1 Μαίου, το επεισόδιο αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter, μιας και ήταν το πρώτο μετά από περίπου δυο εβδομάδες, όπου δεν προβλήθηκαν εξελίξεις, λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Η Αρετή, όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από την Γη της Ελιάς, συνεχίζει να θέλει να κρατήσει κοντά της τον Στέφανο με οποιοδήποτε κόστος, μιας και δείχνει να του καταστρέφει την μια σχέση του μετά την άλλη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Αρετή μόλις βρέθηκε μόνη με τον Στέφανο στο σπίτι τους ξεκίνησε να κατηγορεί την Ελένη, λέγοντάς του ότι τώρα που η σχέση τους προχώρησε και έγινε πιο σοβαρή και επίσημη, εκείνη έχει αλλάξει συμπεριφορά και δεν είναι όπως ήταν στην αρχή.

Του είπε μάλιστα ότι μόλις πήγε στο μαγαζί της, για να την επισκεφθεί, φορούσε μια πολύ κοντή φούστα, σε σημείο που οριακά φαινόταν το εσώρουχό της. Ωστόσο, ο Στέφανος έδειξε για πρώτη φορά να αντιδράει, με τον ίδιο να μην της αφήνει κανένα περιθώριο και να λήγει το θέμα οριστικά εκεί, λέγοντάς της ότι πάει να την βρει και ότι δεν έχει χρόνο για τέτοιες συζητήσεις.

Το Twitter δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα τα λόγια της Αρετής, χαρακτηρίζοντάς της "μητέρα βαμπίρ", μιας και θέλει τον γιο της μόνιμα κοντά της.

Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved