Eurovision 2022: Το γούρι της Αμάντας και η αποκάλυψη για την εμφάνισή της στο Mega Καλημέρα!
Media

Eurovision 2022: Το γούρι της Αμάντας και η αποκάλυψη για την εμφάνισή της στο Mega Καλημέρα!

 

Eurovision 2022: Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την ελληνική αποστολή για τη Eurovision, λίγο πριν αποχωρήσουν για το Τορίνο! 

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι ενθουσιασμένη. Το γούρι μου είναι η ελληνική σημαία. Τα τραγούδια φέτος είναι πολύ καλά. Μου αρέσει η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Σουηδία, η Ιταλία. Θέλω να κάνω κάτι καλό, ποιοτικό που θα κάνει τους Έλληνες περήφανους», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Die Together».

«Το αγόρι μου θα έρθει, εκείνος έχει πιο πολύ άγχος από εμένα. Μου είπε να φάω, για να έχω ενέργεια, και να είμαι ο εαυτός μου», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής!

«Το τραγούδι με έχει αγγίξει πολύ γιατί είναι πολύ όμορφο και είναι η προσωπική της ιστορία. Η Αμάντα έχει γράψει μόνη της το κομμάτι. Άρα εγώ οφείλω σκηνικά να παρουσιάσω κάτι που να έχει άμεση σχέση με αυτό. Στηρίχτηκα στην έλλειψη, την απώλεια και τη φθορά που υπάρχει σε μία σχέση, αλλά με καλλιτεχνική ματιά. Θα είναι μόνη της στη σκηνή», ανέφερε από την πλευρά του ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Στα προγνωστικά δε δίνω μεγάλη σημασία», πρόσθεσε ο γνωστός χορογράφος.

Η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά για την αποτύπωση της συγκεκριμένης ιδέας και συνεργάστηκε με ομάδα από εξαιρετικούς επαγγελματίες: Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας.

Να αναφέρουμε ότι χθες, 1η Μάη έγινε η πρώτη της πρόβα και... εντυπωσίασε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Σε τι θέσεις δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Κύπρο;

Eurovision 2022: Ελλάδα: Η εξαιρετική εμφάνιση της Αμάντας με το Die Together στην πρώτη της πρόβα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved