Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Βασάλου: «Μπορεί να αποχαιρετίστηκαν  γλυκά…»
Media

Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Βασάλου: «Μπορεί να αποχαιρετίστηκαν γλυκά…»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε χθες, 1η Μάη από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου και σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day όσα γνώρισε για την εν λόγω αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος αποχώρησε από τη ψυχαγωγική εκπομπή για να λάβει μέρος στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star, «Asia Express».

Η Σταματίινα Τσμτισιλή ανέφερε για το τέλος της συνεργασίας του Κωνσταντίνου με την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή. που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα. Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα. ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved