Media

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Η Μαρία η άσχημη» και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Gossip-tv Team

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς, Μαρία η άσχημη

«Η «Μαρία η άσχημη» βασίστηκε στη μεγάλη κολομβιανή επιτυχία του 1999. Από τον ρόλο της «Λίλιαν» θυμάμαι ότι γελούσα πολλές φορές διαβάζοντας τα επεισόδια. Θυμάμαι τη δυσκολία που είχε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή η κομμώτρια, γιατί μου είχε κάνει σγουρά τα μαλλιά και αυτό άρεσε», ανέφερε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Επειδή λοιπόν έπρεπε τα ρακόρ – η κατάλληλη σύνδεση των πλάνων μιας σκηνής κλασικής αφήγησης στον κινηματογράφο – να είναι σωστά, είχε τύχει σε εάν γύρισμα να αλλάξω 4 φορές μαλλιά, από ίσια σε σγουρά και το αντίστροφο», αποκάλυψε!

«Σε μια σκηνή με έκοβε το παπούτσι και τελικά η ενδυματολόγος, μού είπε ότι μου είχε δώσει γόβες με διαφορά 1,5 νούμερο μεταξύ τους», πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση η ηθοποιός.

Για τον ρόλο της «Μαρίας της άσχημης» και την «αποκάλυψη» μετά την μεταμόρφωση, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Η παραγωγή της σειράς κρατούσε καλά κρυμμένο το πώς ήταν η «Μαρία» ως όμορφη. Στα εξωτερικά γυρίσματα, υπήρχαν άνθρωποι που πρόσεχαν μη τη δει κάποιος. Η μεταμόρφωση της «Μαρίας» κράτησε περίπου 1,5 με 2 ώρες. Το επεισόδιο της μεταμόρφωσης της «Μαρίας» είχε κάνει 45% τηλεθέαση«, πρόσθεσε σχετικά.

Για το φινάλε της σειράς είπε πως, «το φινάλε της σειράς είχε κάτι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε είχαμε δει, καθώς έπαιξε εάν επεισόδιο πριν τις ειδήσεις και άλλα δυο αμέσως μετά τις ειδήσεις».

«Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%», τόνισε η ηθοποιός!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved