«Εξερράγη» η Καινούργιου: «Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει χαστούκι...»
Media

«Εξερράγη» η Καινούργιου: «Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει χαστούκι...»

Super Κατερίνα: Έξαλλη έγινε σήμερα (3/5) η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της όταν είδε το βίντεο που έγινε viral με την κακοποίηση ενός γατιού.

Το βίντεο δείχνει ένα νεαρό με την παρέα του να δελεάζουν ένα γατάκι με φαΐ σε μια ψαροταβέρνα στην Αιδηψό. Όταν η γάτα τους πλησιάζει, ο νεαρός την κλωτσά και την ρίχνει στην παραλία από κάτω.

Η πρώτη αντίδραση του εν λόγου κυρίου που «ανέβασε» το βίντεο στα social media ήρθε μέσα από story στο Instagram, στο οποίο αναφερόταν με ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις σε όλους όσους αντέδρασαν στην αθλιότητα που έπραξε η παρέα του.

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα ο συγκεκριμένος άνθρωπος όχι έβριζε τους πάντες, αλλά… ζητούσε και τα ρέστα.

«Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη; Εγώ αν ήμουν εκεί στην ταβέρνα θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι. Δεν θα τους έλεγα ότι είναι λάθος, χαστούκι θα τους έριχνα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ζωάκι τι φταίει σε όλα αυτά; Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει αυτοί οι άνθρωποι; Είναι αυτό που λένε και στο Twitter, ντράπηκε και η ντροπή...», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό: Οι αντιδράσεις των celebrities στα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved