Σκοτεινή θάλασσα: Γιάννης Νταλιάνης: «Η σειρά κάνει τη διαφορά σε σχέση με την κινηματογράφηση»
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Γιάννης Νταλιάνης: «Η σειρά κάνει τη διαφορά σε σχέση με την κινηματογράφηση»

Ο Γιάννης Νταλιάνης που υποδύεται τον Θεμιστοκλή Αθανασιάδη, στη σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα» παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική στιγμή της γυναίκας του, Μαριλίτας Λαμπροπούλου καθώς συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Σασμός».

Ένας εξαιρετικός ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ο Γιάννης Νταλιάνης ο οποίος αν και ήπιων τόνων το μοναδικό του ταλέντο κάνει αισθητή την παρουσία του σε ό,τι κι αν κάνει. Φέτος, τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», στο MEGA, και στον ρόλο του Θεμιστοκλή Αθανασιάδη. Βεβαία, και η γυναίκα του Μαριλίτα Λαμπροπούλου που παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του ALHPA, στη σειρά «Σασμός» είναι και εκείνη μια ήρεμη δύναμη, η οποία τα λέει όλα με το μοναδικό της ταλέντο.

Βουτήξατε στη «Σκοτεινή θάλασσα» με το ρόλο του Θεμιστοκλή Αθανασιάδη. Χαμηλών τόνων αλλά...

«Υψηλών προθέσεων και απαιτήσεων».

Όπως και η σειρά;

«Η συγκεκριμένη σειρά είναι εξαιρετική και καλογυρισμένη. Υπήρχε πίεση χρόνου. Άλλωστε, έχει αρχίσει στην τηλεόραση η πίεση χρόνου να είναι πολύ ασφυκτική. Είναι πολλές οι σειρές, όλοι είμαστε πολυπράγμονες, συμπεριλαμβνομένου και του εαυτού μου. Η σειρά κάνει τη διαφορά σε σχέση με την κινηματογράφηση και ο Γρηγόρης Καραντινάκης είναι πολύ καλός σκηνοθέτης. Συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Δημιουργεί μια εικόνα που σε κερδίζει και πρέπει να καθίσεις, να παρακολουθήσεις. Δεν είναι μια σειρά που -καλώς ή κακώς υπάρχουν άλλες- μπορείς να πας στην κουζίνα να μαγειρεύεις και συγχρόνως ν' ακούς τι λένε».

Γερό χαρτί και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν...

«Έχουν ανέβει τα κάστινγκ στις σειρές, αλλά, όντως, είχαμε ένα εκπληκτικό σύνολο ηθοποιών. Μεγάλη μου χαρά το ότι συνάντησα ξανά τον Άρη Λεμπεσόπουλο. Παλιός φίλος και εξαιρετικός συνεργάτης, Συνεργάστηκα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη και τόσους άλλους αξιόλογους ανθρώπους. Με τη Θέμιδα, τον κρυφό μου έρωτα στη σειρά "Σκοτεινή θάλασσα", δεν είχαμε συνεργαστεί άλλοτε».

Η σύζυγος σας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σαρώνει με την ερμηνεία της στο «Σασμό»...

«Πραγματικά είναι μια πολύ δυνατή στιγμή της Μαριλίτας. Δεν μου αρέσει να μιλώ για πολύ δικούς μου ανθρώπους γιατί θα φανεί ότι είμαι προκατειλημμένος. Αντικειμενικά, όσο μπορώ να μιλήσω, έχει κάνει ένα ρόλο και μια σχέση με τον Δημήτρη Λάλο -επίσης εξαιρετικός ηθοποιός-, ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, πολύ πιστευτό. Έχει κάνει κάποιες στιγμές πολύ δύσκολες. Ψάχνει να βρει αποχρώσεις και κάτι πολύ βαθύ και ειλικρινές».

Στην «Αγάπη παράνομη» στην ΕΡΤ1 είχατε κάποιες σκηνές με την κόρη σας;

«Ήταν η κόρη του θαυμάσιου Νίκου Ψαρρά και της μοναδικής Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη. Υποκλίνομαι. Αυτοί ήταν οι λόγοι που έπεισα τη Μαριλίτα, καθώς είχε τις επιφυλάξεις της ως πιο αυστηρή μητέρα, ενώ εγώ, σαν μπαμπάς, κακομαθαίνω τα παιδιά. Ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης το πρότεινε, όταν συζητούσαμε το ρόλο του Ασπρέα που υποδύθηκα. Ήθελε και τις δύο κόρες μας, άλλα η μικρή δεν ήθελε. Δεν είχε σχολείο, ήταν μονό έξι επεισόδια και με αυτούς τους τηλεοπτικούς γονείς θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία. Να γνωρίσει τη δουλειά μας από μέσα, πριν αποφασίσει τι επιλογές θα κάνει στη ζωή της».

Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Γιάννης Νταλιάνης έδωσε το απόλυτο spoiler! Αυτό είναι το μέλλον της Βασιλικής στη σειρά!

Νταλιάνης: Οι απορίες της Ελένης για τη Σκοτεινή θάλασσα και ο γάμος του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Λαμπροπούλου - Νταλιάνης: H κόρη τους πρωταγωνιστεί στην Αγάπη Παράνομη στο πλευρό του μπαμπά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved