Media

Καζάκος: «Ήμουν περιοδεία, ξαφνικά μου είπαν ότι ένας φίλος μου είχε φύγει από τη ζωή. Σοκαρίστηκα»

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε μια συνέντευξη και  υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά τον χώρο της υποκριτικής, την κόρη του, αλλά και για δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στη δουλειά. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους και για όλα. Ο ίδιος μίλησε αναλυτικά σχετικά με τον χώρο της υποκριτικής, ο οποίος και είναι, κατά την γνώμη του, αρκετά παρεξηγημένος. Παράλληλα, έκανε λόγο για την συνεργασία του με την πρώην γυναίκα του και την κόρη του επί σκηνής, ενώ έκανε λόγο και για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Τάνια συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Έχουμε ξαναπαίξει μαζί και παλιά. Συνεννοούμαστε πολύ καλά. Συμμετέχει και η κόρη μας στην παράσταση, υποδύεται την κόρη. Είναι αγριεύτικο να ακούω τη φωνή της στο έργο και να γίνονται αυτά που γίνονται... Δεν φοβήθηκα όταν η κόρη μου, μου είπε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα την απέτρεπα από το να γίνει ηθοποιός λόγω αυτών που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ στέρεο παιδί, είναι και τσαμπουκαλού και είναι και δύο μέτρα»

«Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου ήταν όταν ήμουν περιοδεία στην "Ποντικοπαγίδα" και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ένας φίλος μου είχε φύγει από την ζωή. Σοκαρίστηκα. Έπρεπε να βγω στη σκηνή σε μόλις 10 λεπτά. Τα κατάφερα, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να το διαχειριστώ»

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος σημείωσε: «Περνάω πολύ καλά και είμαι πολύ καλά. Από τον έρωτα κυριαρχούνται όλοι οι άνθρωποι, δεν σκέφτομαι έναν νέο γάμο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved