Τζένη Καζάκου: «Ο μπαμπάς μου είναι 52 χρονών και ακόμη τον ρωτούν για τη γιαγιά μου»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Ο μπαμπάς μου είναι 52 χρονών και ακόμη τον ρωτούν για τη γιαγιά μου»

Η Τζένη Καζάκου στον λογαριασμό της στο Instagram δηλώνει dark princess, τίτλος που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με ένα τόσο φωτεινό πλάσμα όσο εκείνη.

Απορρίπτοντας την ψυχολογία και τη φωτογραφία ως επαγγελματικό προσανατολισμό, στη β' λυκείου η Τζένη Καζάκου κατάλαβε ότι το θέατρο ήταν μονόδρομος για την ίδια. Έτσι, μετά τις σπουδές της στην υποκριτική, ήρθε η «αθώα» Λίζα από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα του Mega, που σαρώνουν τις Παρασκευές στην τηλεθέαση, για να θέσει σε λειτουργία το ήδη υπάρχον σχέδιο. «Είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα με πάρα πολύ πείσμα, δεν παρατά τον στόχο της ποτέ. Αυτό είναι και το μοναδικό μας κοινό στοιχείο και γι' αυτό μου αρέσει, γιατί είναι κόντρα σ' εμένα», λέει, με την ίδια πυγμή με την οποία από πολύ μικρή αντιμετωπίζει όσα γράφονται για την ίδια.

Η πρόωρη κριτική και η αναπόφευκτη σύγκριση με την Τζένη Καρέζη

«Όταν ήμουν 15-16 δημοσίευαν φωτογραφίες δικές μου και της γιαγιάς μου, με τίτλους του στυλ "βρείτε τις διαφορές". Από κάτω πολλοί σχολίαζαν αν μοιάζουμε ή όχι και αναρωτιόμουν για ποιον λόγο να αφιερώσει κάποιος λεπτά από τη ζωή του για να το κάνει αυτό. Πιστεύω πως η ζωή μας είναι πολύ σημαντική, ακόμη και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, γιατί αν είναι να μην κάνω αυτά που θέλω εξαιτίας του τι θα πουν 100 ή 1.000 άνθρωποι, δεν υπάρχει κανένα νόημα. Ούτε φοβήθηκα ποτέ όσα ψέματα γράφονται κατά καιρούς, π.χ. ότι έχω κάνει πλαστική στα χείλη. Αν ασχοληθείς ουσιαστικά, υπάρχει τόση μαγεία σε αυτόν τον χώρο, εμένα ηρεμεί η ψυχή μου, για να καταλάβεις», αναφέρει στο περιοδικό Esquire και στη δημοσιογράφο Ραφαέλλα Ράλλη, αναγνωρίζοντας ότι όλα αυτά αποτελούν «αναγκαίο κακό»:

«Ο μπαμπάς μου είναι 52 χρονών και ακόμη τον ρωτούν για τη γιαγιά μου. Το καταλαβαίνω, όμως, γιατί έφυγε πολύ νωρίς και αγαπήθηκε πολύ. Αισθάνομαι πως είναι σαν να θέλει ο κόσμος να την ξαναβρεί μέσα από εμένα, άσχετα αν είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.Έχω δει όλες τις ταινίες της, αλλά σταμάτησα να το κάνω όταν ένιωσα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, για να μη μου περάσει υποσυνείδητα κάτι που θα έκανε εκείνη και το υιοθετήσω, άθελα μου».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Αφήστε ήσυχη την κόρη μου Τζένη» (Video)

Τζένη Καζάκου: «Είναι λίγο δύσκολο να αποστασιοποιηθώ και να είμαι η Τζένη Καζάκου μόνη της»

Καζάκου: Το όνομα της οικογένειας μου μπορεί να λειτουργήσει σαν πλεονέκτημα και να με προστατεύσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved