Τζένη Καζάκου: «Είναι λίγο δύσκολο να αποστασιοποιηθώ και να είμαι η Τζένη Καζάκου μόνη της»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Είναι λίγο δύσκολο να αποστασιοποιηθώ και να είμαι η Τζένη Καζάκου μόνη της»

H Τζένη Καζάκου φέτος έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν είναι αγχωτικό να βρει τα δικά της πατήματα στο χώρο λόγω της κληρονομιάς που κουβαλάει και για όσα της έμαθαν η μητέρα, ο πατέρας και ο παππούς της για το θέατρο.

Είσαι κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου και εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Με αυτή την κληρονομιά, είναι αγχωτικό να βρεις τα δικά σου πατήματα στο χώρο;

Είναι λίγο δύσκολο ακριβώς επειδή ανήκω στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά, ταυτόχρονα, υπέροχο επειδή μπόρεσα από πολύ μικρή ηλικία να γνωρίσω αυτόν το χώρο από μέσα. Με βοήθησε να είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη όσον αφορά το πού πάω να μπλέξω.

Τι σου έμαθαν η μητέρα, ο πατέρας και ο παππούς σου ξεχωριστά για το θέατρο;

Τον παππού μου τον είχα καθηγητή στο πρώτο έτος της σχολής, οπότε είναι και ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω και εκείνος που μου έμαθε ότι για να κάνω καλά τη δουλειά, πρέπει να καταθέτω την ψυχή μου σε κάθε ρόλο που καλούμαι να ερμηνεύσω, πάντα με ταπεινότητα. Από την άλλη, οι συμβουλές που μου έχουν δώσει ο πατέρας και η μητέρα μου είναι να ακούω το ένστικτο μου και να είμαι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά μου.

Σίγουρα θα ήταν συγκινητικό να έχεις καθηγητή τον παππού σου.

Πολύ συγκινητικό και, παράλληλα, λίγο αμήχανο καθώς ήμουν και με άλλα παιδιά στο
τμήμα. Ωστόσο και οι δύο το χειριστήκαμε πολύ καλά και δεν ήρθε κανείς μας σε
δύσκολη θέση.

Τι θαυμάζεις στον παππού σου;

Τις γνώσεις του, το πάθος του για αυτήν τη δουλειά και τη δύναμη του χαρακτήρα του.

Ενδεχομένως η πιο κοινότοπη ερώτηση που σου κάνουν είναι πώς νιώθεις που είσαι εγγονή της Τζένης Καρέζη, φέροντας μάλιστα το όνομα της. Από την άλλη, δεν αισθάνεσαι σαν να έχεις έναν άγγελο που σε προστατεύει;

Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι άπειρα υπερήφανη που η γιαγιά μου ήταν αυτή που ήταν και διέγραψε λαμπρή πορεία στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Παρότι δεν τη γνώρισα, έχω ακούσει τόσα για εκείνη που είμαι υπερήφανη και για τον άνθρωπο Τζένη Καρέζη. Από την άλλη, όμως, είναι λίγο δύσκολο να αποστασιοποιηθώ και να είμαι η Τζένη Καζάκου μόνη της. Ο κόσμος αγάπησε πολύ τη γιαγιά μου και ίσως να την ψάχνει σε μένα, αλλά αυτό είναι αδύνατον.

Θα μας συστήσεις την Τζένη Καζάκου;

Είμαι δυναμική και ευαίσθητη ταυτόχρονα. Θα έλεγα ότι είμαι άνθρωπος των άκρων.

Με ποιον τρόπο προφυλάσσεις την ευαισθησία σου και δείχνεις τη δυναμική σου;

Την ευαισθησία μου τη βλέπουν άνθρωποι που αξίζουν και που εμπιστεύομαι, ενώ το δυναμισμό του χαρακτήρα μου τον βγάζω στις δυσκολίες που προκύπτουν και που πρέπει να αντιμετωπίσω.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκες να αντιμετωπίσεις;

Να αγαπώ τον εαυτό μου έτσι όπως είναι, να πιστεύω σε εμένα και να διατηρώ την τρυφερότητα μου στην καθημερινότητα έχοντας να αντιμετωπίσω τοξικούς ανθρώπους και αντίξοες συνθήκες.

Πότε κατάφερες να αγαπήσεις τον εαυτό σου;

Πάντα τον αγαπούσα, αλλά ήταν σαν να είχα φυλακίσει την Τζένη σε ένα μικρό πύργο μέσα μου και την απελευθέρωσα όταν άρχισα να δουλεύω.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Χωρισμός στην ελληνική showbiz – Η ανακοίνωση on camera!

Τζένη Καζάκου: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το όνομά της και η αναφορά στην γιαγιά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved