Σοφία Παυλίδου: Σήμερα ξεκινάει επίσημα η δίκη της ηθοποιού και του Μάνου Παπαγιάννη
Media

Σοφία Παυλίδου: Σήμερα ξεκινάει επίσημα η δίκη της ηθοποιού και του Μάνου Παπαγιάννη

Όλες οι λεπτομέρειες για την δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου πριν από τέσσερα χρόνια περίπου είχε κάνει μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό. Συγκεκριμένα οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση, «Πετάει πετάει» όταν ήρθαν σε διαπληκτισμό και στη συνέχεια σύμφωνα με την ίδια δέχτηκε… επίθεση από τον συνάδελφο της.

Ωστόσο πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι θα βρεθεί εκείνη πρώτη στο εδώλιο ως κατηγορουμένη.

Η Σοφία Παυλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό είχε μιλήσει για το πως βρέθηκε να είναι και εκείνη κατηγορουμένη. Η ίδια ανέφερε πως δέχθηκε κλήση από τον Εισαγγελέα για να κάτσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς πρέπει να γίνει πρώτα η δική της δίκη, καθώς η μήνυσή της προηγείται χρονικά.

«Έχει αλλάξει αυτό, θα εκδικαστεί πρώτα η δική μου μήνυση και μετά η δική του. Πήραμε ημερομηνία και όλα καλά. Σκέψου, τέσσερα χρόνια να με έπιανε κατάθλιψη κάθε φορά που σκέφτομαι αυτή την κατάσταση. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα φτάσουμε στο τέλος», είχε δηλώσει σε παλιαότερη συνέντευξη της.

Σήμερα (4/5) ξεκινάει η δική στο Πρωτοδικείο και σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα θα ζητηθεί αναβολή από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη για λόγους υγείας.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved