Σασμός: Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη
Media

Σασμός: Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα

Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου.

Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες... Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αστέρης προσπαθεί να πλησιάσει την Αργυρώ και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Θα καταφέρει να την πείσει να τον ακούσει; Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του, ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό.

Το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα όμως, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίες. Η Στέλλα θα ζητήσει από τον Γεράσιμο να βρεθούν. Ποιος είναι ο λόγος που θέλει να τον δει; Ο Αστέρης στην προσπάθεια του να συναντήσει την Αργυρώ θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved