Βάιος Σύρρος: Συγκινεί με την εξομολόγησή του για τον καρκίνο - Το θαύμα του Αγίου Εφραίμ
Media

Βάιος Σύρρος: Συγκινεί με την εξομολόγησή του για τον καρκίνο - Το θαύμα του Αγίου Εφραίμ

Ο Βάιος Σύρρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο δημοσιογράφος πριν από λίγα χρόνια, διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου και αποκάλυψε

Ο Βάιος Σύρρος τόνισε στην Ζήνα Κουτσελίνη: «Πέρασα δύσκολα, αλλά είχα δίπλα μου ανθρώπους. Είχα την οικογένειά μου. Πρώτα είχα την οικογένειά μου και μετά ένα κανάλι δίπλα μου, το Star. Θεωρώ τον εαυτό μου υπερβολικά τυχερό γιατί η Διοίκηση και γενικά όλοι οι άνθρωποι με στήριξαν σε ο,τιδήποτε χρειάστηκε και ήταν πάντα δίπλα μου. Αυτό δεν το ξεχνώ….»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δύο φορές είχα λιποθυμήσει. Στη μία λιποθυμία με συνέφερε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων… Μου έλεγαν για εικόνα που δακρύζει και εγώ έψαχνα από πίσω το σημείο που μπορεί να είχε το υγρό. Μου είπε η σύζυγός μου να πάμε στον Άγιο Εφραίμ και της είπα πάμε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πήγα, πήρα το λαδάκι και το βράδυ πριν την επέμβαση εγώ και η σύζυγός μου βάλαμε λάδι και μυρίζαμε μύρο. Έντονα μύρο. Δεν ήταν αυθυποβολή, ούτε τίποτα. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Βγήκα από το νοσοκομείο 4-5 ημέρες νωρίτερα από ότι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Λίγες ημέρες αργότερα επισκεφθήκαμε και πάλι το μοναστήρι και ζήτησα από την Ηγουμένη να μου δώσει αυτό το λαδάκι που μυρίζει μύρο μου είπε ότι δεν έχουν τέτοιο και ότι με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται ο Άγιος Εφραίμ. Έπαθα σοκ»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved