Τα καλύτερά μας χρόνια: Μελέτης Ηλίας: Όλα όσα αποκάλυψε για την 3η σεζόν
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Μελέτης Ηλίας: Όλα όσα αποκάλυψε για την 3η σεζόν

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την 3η σεζόν της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Το σόι σου».

Μπορεί η αυλαία να έπεσε γι' αυτή τη σεζόν στα «Καλύτερά μας χρόνια», ωστόσο, τα γυρίσματα συνεχίζονται για τα καινούργια επεισόδια, με νέες περιπέτειες και ανατροπές. Ο Μελέτης Ηλίας που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του, την επαγγελματική του ζωή ενώ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας που επηρέασε το θέατρο.

Ο καταρρακωμένος Στέλιος αδημονεί για τη νέα σεζόν;

«Είναι η μετά τη Χούντα εποχή, όπου τα πράγματα κοινωνικοπολιτικά ήταν πιο ήρεμα. Αντίθετά μέσα στο σπίτι η κατάσταση ήταν δύσκολη. Από τη μεριά της Μαίρης βλέπουμε κοινωνική άνοδο. Ο Στέλιος, ο σύζυγος και άντρας της οικογένειας, καταρρακωμένος μετά το στραπάτσο πεπερασμένης σεζόν, προσπαθούσε να ορθοποδήσει, επιστρέφοντας στα παλιά του γνώριμα καθήκοντα, στο υπουργείο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σεζόν, καθώς οδεύουμε στην εποχή του ερχομού του ΠΑΣΟΚ».

Θα υπάρξουν αποχώρησες;

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα είμαστε όλη η οικογένεια μαζί».

Με παντρολογήματα παιδιών και αφίξεις εγγονιών;

«Ευελπιστώ. Δεν το γνωρίζω σεναριακά ακόμη, αλλά νομίζω ότι προς τα εκεί πηγαίνουμε. Αλώστε, τα παιδιά είναι σε ηλικίες γάμου. Να νοικοκυρευτούν κι αυτά».

Στην επαγγελματική σας ζωή τι είναι «Τα καλύτερα μας χρόνια»;

«Αυτή η διετία που μας βρήκε μέσα στην πανδημία, ήταν μεγάλη ανάσα τα γυρίσματα της σειράς. Από τον Μάρτιο του 2020, μέχρι τώρα που συμπληρώσαμε δύο χρόνια, δεν έκανα καθόλου θέατρο. Την πρώτη χρονιά λόγω συνθηκών, τη δεύτερη περισσότερο από επιλογή. Με βοήθησε πολύ ότι είχα αυτά τα γυρίσματα. Ειδικά την περίοδο που πολλοί κλάδοι ήταν κλεισμένοι στο σπίτι, εμείς πηγαίναμε στα γυρίσματα, προσπαθώντας να βγάλουμε το αποτέλεσμα που βλέπατε στις οθόνες».

Η μυθοπλασία κυριαρχεί;

«Ο κόσμος έχει κάνει στροφή στη μυθοπλασία, που έχει ποιότητα σε σχέση με προγράμματα που περιλαμβάνουν ριάλιτι, παιχνίδια και όλα αυτά».

Τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωσή της, σας ακολουθεί ακόμη η σειρά «Το σόι σου»;

«Εννοείται. Περισσότερο σε μικρές ηλικίες, όπου τα παιδιά κρατούν ζωντανή τη σειρά μέσα από το YouTube. Οι προβολές έχουν φτάσει σε αστρονομικά νούμερα και διαπιστώνουμε πόσο αγαπητό είναι σε παιδιά που δεν πρόλαβαν τη σειρά σε κανονική προβολή. Είναι νέοι θεατές».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μελέτης: Το vintage σπίτι του στο Μενίδι με την υπέροχη διακόσμηση!

Συγκινεί ο Μελέτης Ηλίας: «Δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω τότε»

Μελέτης Ηλίας: Έγινε 42 ετών και κάνει τον απολογισμό του - Φωτό από το παρελθόν του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved