Survivor: Η απομάκρυνση του Κατσαούνη, η αγωνία του Ρουβά και η κακή κατάσταση των Κόκκινων
Media

Survivor: Η απομάκρυνση του Κατσαούνη, η αγωνία του Ρουβά και η κακή κατάσταση των Κόκκινων

Survivor: Η αγωνία και η κακή ψυχολογία δεν έλειψαν από την Κόκκινη ομάδα.

Στο χθεσινό (8/5) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τάκη Καραγκούνια. Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα κ ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και εν αγνοία του πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος:«Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του».

Αυτό ενόχλησε τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας και τού ζήτησε να ανακαλέσει, κάτι που δεν έκανε ο Τάκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος να πάει από πάνω του ενώ ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος αποβάλλεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

Αυτό στεναχώρησε τον Απόστολο Ρουβά και τον έκανε να αγωνιά για τον συμπαίκτη του και για το αν θα συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

Ωστόσο η Κόκκινη ομάδα πέρα από την απομάκρυνση του Κατσαούνη, είχε να διαχειριστεί και την πείνα αλλά και την κακή ψυχολογία, κάτι που σχολίασε αρνητικά η Ασημίνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved