Media

Survivor: Ο Τάκης ένιωσε την «δικαίωση»: «Ο κόσμος είδε τον Σοϊλέδη και τα βρώμικα παιχνίδια του»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (7-5), ο Τάκης Καραγκούνιας ένιωσε καθ' όλα δικαιωμένος για όλα όσα έχει πει μέχρι στιγμής για τον Άρη Σοϊλέδη. 

Μετά από την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, βλέπουμε ότι πολλοί παίκτες το σχολίασαν, μιλώντας κυρίως για τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε, για ακόμα μια φορά, για σχέδια του Άρη Σοϊλέδη, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι ο επόμενος που θα φύγει από το παιχνίδι, μιας και παίζει ύπουλα και στήνει ψηφοφορίες. Ο παίκτης των Μαχητών έχει εκφράσει πολλές φορές την γνώμη του, υποστηρίζοντας ότι όλοι είναι εναντίον του και ότι διαρκώς νιώθει αδικημένος από την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε χαρακτηριστικά: «Δικαιώθηκα για όλα αυτά που έλεγα κι έμεινα στο παιχνίδι. Ο κόσμος είδε την αλήθεια μέσα από τα μάτια μου κι όσα γίνονται στο Survivor. Στο μέλλον ο κόσμος θα δει πράγματα που δεν θα τα πιστεύει. Η κάθαρση που έλεγαν για το αν φύγω εγώ, ξεκίνησε από αυτούς. Ο κόσμος έχει δει τον Άρη Σοϊλέδη και τα βρώμικα παιχνίδια του. Έχει δει τα παιχνίδια του ότι προσπαθεί να στήνει ψηφοφορίες. Ο κόσμος θα δικαιώσει την αλήθεια»

«Σειρά έχει να φύγει ο Άρης Σοϊλέδης, αυτός που τα υποκινεί όλα αυτά και παίζει βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας. Προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα προς όφελός του, έχοντας στο πλευρό του ένα γλοιώδη τύπο, τον Σπύρο Μαρτίκα. Έχει γίνει πλέον ολυμπιονίκης στην κ…οτούμπα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved