Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος συνειδητοποιεί ότι η Σκορδίλω ετοιμάζει την προδοσία του αιώνα
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος συνειδητοποιεί ότι η Σκορδίλω ετοιμάζει την προδοσία του αιώνα

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (9/5) επεισόδιο.

Ο Χρύσανθος εκπλήσσεται από την επαγγελματική πρόταση που του προτείνει η Διώνη όσο εκείνη βρίσκεται στον ναό ενώ η Πελαγία προσπαθεί να προστατεύσει τον αδερφό της από τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του Φεγκούδη, σε περίπτωση που μάθει την αλήθεια.

Ο Πιπερόπουλος συνειδητοποιεί ότι η Σκορδίλω ετοιμάζει την προδοσία του αιώνα και παίρνει τα μέτρα του ενώ η Τόνια προτείνει στον Φεγκούδη μία λύση προκειμένου να σιγουρέψει το ραντεβού του με την Σκορδίλω για την μεταβίβαση των μετοχών.

Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα στον χωρισμό της με τον Μάνο; Με ποιο τρόπο θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της Ντάντως;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της Τόνιας και δε μπορεί να το διαχειριστεί ψύχραιμα. Η Μάρω απελευθερώνει τη Σκορδίλω απ’ το δωμάτιο και μαζί συνεφέρουν τον λιπόθυμο Λουδοβίκο.

Η Σούλα λέει στον Φεγκούδη ότι ο γιος τους θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή από εκείνον. Η Τόνια συναντά τον Χρύσανθο για πρώτη φορά σαν αδερφό της κι ο Πάρης προσπαθεί να διαχειριστεί την πληροφορία για τον γιο του πατέρα του.

Πώς διαχειρίζεται τελικά ο Μάνος την αλήθεια για το παιδί και την Τόνια; Ποια η αντίδραση του Φεγκούδη όταν μάθει ότι ο Χρύσανθος είναι ο γιος του;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved