Media

T! Φάση: Ο παίκτης κέρδισε 3.000 ευρώ- Ξύρισε το κεφάλι του φίλου του σε 3 λεπτά!

Gossip-tv Team

Τ! Φάση: Σε ακόμα ένα επεισόδιο. οι φάρσες του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα ήταν ευφάνταστες, με τους παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ακόμα και τις υποκριτικές τους ικανότητες. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει από την πρώτη στιγμή της προβολής του, αφού σε κάθε επεισόδιο πέφτει τρελό γέλιο με τις φάρσες, που σκέφτονται οι παρουσιάστες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8 Μαίου, ο παίκτης είχε την επιλογή να σταματήσει λίγο πριν κατακτήσει το μεγαλύτερο έπαθλο των 3.000 ευρώ. Εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει και εκεί ήταν που τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Ο Γιώργος Τσαλίκης του είπε να βγάλει από την τσέπη του μπουφάν του ένα αντικείμενο, το οποίο και, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν μια ξυριστική μηχανή.

Ο παίκτης έπρεπε μέσα σε τρια λεπτά να ξυρίσει το "βελάκι από μαλλιά" του φίλου του σε μόλις τρια λεπτά, το οποίο και το κατάφερε, μιας και του έλεγε ότι απλά ήθελε να φτιάξει λίγο το σχήμα του. Ο ίδιος κέρδισε το έπαθλο και μόλις ο φίλος του είδε ότι είχαν λάβει μέρος στο Τ! Φάση και ότι κέρδισαν, είχε σοκαριστεί!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved