Media

Τ! Φάση: Επικό γέλιο με τον παίκτη που έκλεψε την φισαρμόνικα: Έκαναν τους ανήξερους μέχρι τέλους!

Gossip-tv Team

Τ! Φάση: Στο σημερινό επεισόδιο (1-5) παρακολουθήσαμε μια οσκαρική ερμηνεία από παίκτη, για να καταφέρει να κερδίσει με τον φίλο του το ποσό των 1.500 ευρώ. 

Είναι το αγαπημένο και πιο διασκεδαστικό παιχνίδι, όπου οι παρουσιαστές σκαρφίζονται κάθε φορά τις πιο τρελές φάρσες, για να καταφέρουν οι παίκτες να κερδίσουν το ανώτατο ποσό των 3.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 1 Μαΐου είδαμε τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα να λένε στον παίκτη ότι έπρεπε να κλέψει την φισαρμόνικα μιας κοπέλας, η οποία εξ αρχής βρισκόταν δίπλα τους και προσπαθούσε να παίξει μουσική. Ο παίκτης, όταν έφυγε η κοπέλα πήγε και πήρε την φισαρμόνικα από εκεί που την είχε αφήσει εκείνη και την έβαλε στο μουφάν του φίλου του.

Μόλις εκείνη γύρισε να της πάρει, τους ρώτησε, μετά από παρότρυνση ενός άλλου τραπεζιού που τους είδαν, αν της έκλεψαν την φισαρμόνικα. Εκείνοι της απάντησαν πως όχι και επέμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, όταν η κοπέλα απαίτησε να της δείξουν τα μπουφάν τους, ο παίκτης έγινε έξαλλος, λέγοντάς της: "Έχετε κάποιο σχετικό ένταλμα; Κάποιο χαρτί;"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved