Media

Τ! Φάση: Τρελό γέλιο με τον παίκτη και τις... μυρωδιές: «Σαν ποδαρίλα είναι»- Έξαλλη η σύντροφός του

Gossip-tv Team

Τ! Φάση: Στο σημερινό επεισόδιο (29-4) o Γιώργος έφερε τα πάνω κάτω, με την κοπέλα του να γίνεται έξαλλη μαζί του με όλα αυτά που έκανε μπροστά στον κόσμο. 

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, το οποίο και κάθε φορά μας κάνει να γελάμε όλο και περισσότερο, μιας και οι φάρσες που σκαρφίζονται οι παρουσιαστές είναι όλο και πιο ευφάνταστες.

Ο Γιώργος, ένας από τους σημερινούς παίκτες του Τ! Φάση, ο Γιώργος, είχε πάει με την κοπέλα του για φαγητό, η οποία, μετά από κάποιο σημείο, δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί στον σύντροφό της. Οι πλάκες που της έκανε ήταν απίστευτες, με εκείνη να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Αυτό που πραγματικά την έκανε έξαλλη, ήταν η δοκιμασία, από την οποία ο Γιώργος κέρδισε το ποσό των 1.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα του είχαν αναθέσει να συμπεριφέρεται σαν να μυρίζει κάτι πολύ έντονα και άσχημα στο χώρο. Εκείνος φώναξε την σερβιτόρα και προσπαθούσε να την πείσει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, ενώ δεν δίστασε να πάει και στα διπλανά τραπέζια και να ρωτήσει και τους υπόλοιπους πελάτες του εστιατορίου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο Γιώργος έβγαλε ένα αρωματικό και ξεκίνησε να ψεκάζει τον χώρο, για να μυρίσει πιο όμορφα, με την σερβιτόρα να του κάνει παρατήρηση και την κοπέλα του να έχει γίνει έξαλλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved