Media

Τ! Φάση: Οσκαρική ερμηνεία από την παίκτρια- Κυνηγούσε μια αόρατη κατσαρίδα!

Gossip-tv Team

Τ! Φάση: Στο σημερινό επεισόδιο (17-4) η παίκτρια έδωσε "όσκαρ ερμηνείας", με την ίδια να κυνηγάει στο εστιατόριο μια κατσαρίδα, που δεν υπήρχε στον χώρο, με την φίλη της να έχει μείνει άναυδη. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει μοναδικά, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, "ρίχνοντας τρελό γέλιο" σε κάθε επεισόδιο, με τις φάρσες, που σκαρφίζονται οι παρουσιαστές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 17 Απριλίου, είδαμε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα είχαν μια φοβερή ιδέα για δυο κοπέλες, οι οποίες είχαν βγει για φαγητό στο εστιατόριο. Από την παίκτρια, ζητήθηκε να κάνει σαν να υπάρχει στον χώρο μια κατσαρίδα και εκείνη, με σκοπό να κατακτήσει τα 1.000 ευρώ, έπρεπε να σηκωθεί από την καρέκλα της και να την κυνηγήσει, χωρίς να κάνει την φίλη της να φύγει φυσικά.

Εκείνη το έκανε και με το παραπάνω, μιας και ξεκίνησε να τρέχει σε όλον τον χώρο, ενώ στο τέλος έβαλε και τα κλάματα, μιας και ήθελε να γίνει πιο πιστευτή από την φίλη της, η οποία δεν μπορούσε παρά να μείνει άναυδη σε όλο αυτό το θέαμα. Στο τέλος και λίγο πριν κατακτήσει η παίκρια το ποσό των 1,000 ευρώ, εκείνη ξεκίνησε να λέει στην φίλη της ότι στο πρόσωπο της κατσαρίδας, είδε το πρόσωπο μιας κοπέλας.

Εκείνη την στιγμή, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα "έκλαψαν από τα γέλια", μιας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν η παίκτρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved