Με την Καραμπέτη και τον Λεμπεσόπουλο στη Χίο για τα γυρίσματα της σειράς Φλόγα και Άνεμος
Media

Με την Καραμπέτη και τον Λεμπεσόπουλο στη Χίο για τα γυρίσματα της σειράς Φλόγα και Άνεμος

Στην πανέμορφη Χίο βρίσκονται από χθες η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος για τα γυρίσματα της νέα σειράς της ΕΡΤ "Φλόγα και Άνεμος". 

Φυσικά μαζί τους η σκηνοθέτιδα της σειράς Ρέινα Εσκενάζυ, αλλά και οι παραγωγοί, Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Δημήτρης Ευαγγελόπουλος έτοιμοι να ξεκινήσουν σήμερα τα προγραμματισμένα τους γυρίσματα στο εντυπωσιακό νησί του Βορείου Αιγαίου.

Χθες, στην πρώτη τους μέρα στη Χίο βρέθηκαν για λίγες ώρες καλεσμένοι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη και της συζύγου του Δήμητρας Μουτζούρη στη Λαγκάδα, ένα γραφικό και εξαιρετικής ομορφιάς ψαροχώρι που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού ακριβώς απέναντι από τις Οινούσες.

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές και σύσσωμη η παρέα ενώθηκε με ομάδα δημοσιογράφων και καλεσμένων που πραγματοποιούσαν τριήμερο ταξίδι στη Χίο, για της εκδηλώσεις μνήμης των 200 χρόνων από τη σφαγή της Χίου αλλά και για μια γνωριμία με τα μεσαιωνικά χωριά, τα αρχοντικά και τις ομορφιές που έχει άφθονες ο τόπος αυτός.

Σε ένα γεύμα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, στην παλιότερη ψαροταβέρνα της περιοχής, τον Πάσσα το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Φυσικά η παρέα έγινε θέμα συζήτησης σε όσους ντόπιους βρέθηκαν να απολαύσουν την Κυριακή τους στην Λαγκάδα και ήταν δεκάδες αυτοί που ζητούσαν μια φωτογραφία μαζί τους.

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος στη Χίο για τα γυρίσματα της σειράς Φλόγα και Άνεμος

Οφείλουμε να πούμε οτι και οι δύο δεν αρνήθηκαν σε κανέναν, ενώ η Καριοφυλλιά Καραμπέτη πήγε και στο εσωτερικό του μαγαζιού να φωτογραφηθεί με τη γιαγιά του ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους και να τους ευχαριστήσει για την ξεχωριστή τους περιποίηση.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η νέα μίνι σειρά μυθοπλασίαςσε 12 επεισόδια από την ΕΡΤ φέρνει στο φως τις άγνωστες πτυχές μιας ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Αθήνα, 1968. Δικτατορία. Ο Γεώργιος Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος) νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η Κυβέλη (Καριοφυλλιά Καραμπέτη) τον επισκέπτεται καθημερινά στο νοσοκομείο. Ο Μιχάλης (Δημήτρης Καταλειφός) και η Φωτεινή (Θέμις Μπαζάκα) έρχονται στην πόλη για να εκτελέσουν μια μυστική αποστολή της καρδιάς, που θα τους συνδέσει με τις μυστικές υπηρεσίες, τον Φώντα (Αργύρης Πανταζάρας) και την γυναίκα του Όλγα (Λένα Παπαληγούρα).

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δυο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας.Πώς όμως γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου; Μέσα από το καλειδοσκόπιοσε παράλληλη δράση ακολουθούμε τους ήρωες, την Κυβέλη(Μαρία Παπαφωτίου) και τον Γεώργιο Παπανδρέου (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)από τα πρώτα τους χρόνια ως τη γνωριμία, τον έρωτα, τον γάμο και τον χωρισμό τους το 1951

Η ιστορία τους μας ταξιδεύει στη Σμύρνη, το Παρίσι, το Βερολίνο και τη Χίο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved