Αποκλειστικό-Σασμός: Η αναπάντεχη επιστροφή του Μύρωνα στη σειρά- Έρχεται για να μείνει;
Media

Αποκλειστικό-Σασμός: Η αναπάντεχη επιστροφή του Μύρωνα στη σειρά- Έρχεται για να μείνει;

Σασμός spoiler: Επιστρέφει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha ο τηλεοπτικός Μύρωνας.

Μπορεί ο ταλαντούχος και εξαιρετικός ηθοποιός, Δημήτρης Μαμιός να είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο gossip-tv πριν από περίπου ένα μήνα πως δεν είχε κάνει επιπλέον γυρίσματα μετά την απόφαση του να εγκαταλείψει την Κρήτη, έτσι δηλαδή όπως όριζε το σενάριο, όμως να που επιστρέφει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Μυρώνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ!

Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον Δημήτρη Μαμιό θα τον δούμε μόνο σε δυο ακόμη επεισόδια και είναι άγνωστο αν και πότε θα τον ξανασυναντήσουμε στην Άνω Ποριά.

Ο Μύρωνας λοιπόν αυτή τη φορά έρχεται στο νησί αλλά όχι ως συνεργάτης του Φραγκιαδάκη αφού όπως όλοι θυμόμαστε είχε ζητήσει και είχε λάβει την μετάθεση που ήθελε. Τα spoilers τον θέλουν να γυρίζει προκειμένου να προσφέρει τη βοήθεια του, σε μια σημαντική υπόθεση που έχει αναλάβει ο Αντώνης.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως η συμβολή του ήταν αμέριστη στις υποθέσεις του αστυνομικού τμήματος, το μυαλό του «έτρεχε» με χίλια και με τέτοιο τρόπο που πάντα έδινε το κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, κατά την επιστροφή του, την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε αυτή την Τετάρτη (11-05) αλλά και Πέμπτη (12-05) ο Μύρωνας θα θελήσει να επισκεφτεί την Άσπα στην καντίνα, ωστόσο αυτό που θα μάθει δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο μιας που θα γίνει μάρτυρας στη σχέση της με τον Άγγελο.

Θυμίζουμε πως ο Μύρωνας στα τελευταία επεισόδια είχε δείξει το ενδιαφέρον του στο πρόσωπό της με εκείνη να μην του δίνει ελπίδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved