Σασμός spoiler: Ο Πετρής επιστρέφει και η σκιά του πέφτει βαριά αφού ένας θάνατος θα συγκλονίσει
Media

Σασμός spoiler: Ο Πετρής επιστρέφει και η σκιά του πέφτει βαριά αφού ένας θάνατος θα συγκλονίσει

Σασμός spoiler: Ο Πετρής δεν έφυγε ποτέ όμως αυτή τη φορά δεν επιστρέφει για να φέρει στη θύμηση της οικογένειας ευτυχισμένες στιγμές.

Η οικογένεια Βρουλάκη δοκιμάζεται ξανά και ο θρήνος είναι ένα βήμα πριν το ξέσπασμα. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς ο Πετρής κάνει και πάλι την εμφάνισή της κι έρχεται να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα, που δεν είναι άλλο από τη γιαγιά Ειρήνη αλλά και την σκυλίτσα του τη Μανταρίνα.

Ο Σταματάκης βρίσκει στον δρόμο άρρωστη τη Μανταρίνα και τη μεταφέρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων όπου έρχεται αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Αστέρης, αν και προσπαθεί να σώσει το σκυλί του Πετρή, εκείνο δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Η Μανταρίνα πεθαίνει και ο χαμός της σκορπά θλίψη σε όλους.

Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από το τραγικό γεγονός και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει και την υγεία της. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που φοβούνται μήπως έρθουν τα χειρότερα. Στα Γιάννενα, όλοι ανησυχούν και η Αργυρώ θέλει να βρίσκεται κοντά στη γιαγιά της.

Έτσι, η κοπέλα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη και να μείνουν πια εκεί μόνιμα. Το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα…

Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved