Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει στον Βασίλη με τη Νικόλ
Media

Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει στον Βασίλη με τη Νικόλ

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (11/5), ο Θωμάς αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει στον Βασίλη με την Νικόλ, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον γιο του συνέχεια σε μαύρα πανιά.

Σε μαύρα πανιά όμως είναι και η Όλγα, τώρα που η Ρωξάνη δεν δέχεται με τίποτα να ξαναφέρει τον Σωτήρη να δουλέψει γι’ αυτούς και κάνει συνεντεύξεις για νέο οδηγό. Στο μεταξύ, η Έλλη έρχεται πιο κοντά με την μαμά της, που της δίνει ένα κουτί με γράμματα που της είχε γράψει αλλά δεν της έστειλε ποτέ, και αποφασίζει επιτέλους να γνωρίσει την Μελισσάνθη στην Ρωξάνη. Όμως την περιμένει μια έκπληξη : Οι δυο γυναίκες έχουν ξανασυναντηθεί…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άσε μας ρε μαμά είδαμε…

Όσο η Όλγα και η Τζοβάνα συνεχίζουν να βασανίζουν τους δύο απαγωγείς, οι υπόλοιποι παλεύουν να συνέλθουν από το σοκ και να βρουν κάποια λύση. Τελικά η τύχη είναι με το μέρος τους. Η Λερναία Ύδρα είναι γνωστή του Θωμά και μάλιστα έχουν και καλή σχέση. Η Αλίκη ζηλεύει τη «Βουλάρα» και ο Θωμάς την πείθει να αφήσει τις δύο γυναίκες σχεδόν μισοτιμής. Όλα λοιπόν βαίνουν καλώς για όλους… Εκτός απ’ τον Σωτήρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved