Σε ξένα χέρια: Η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη του Φεγκούδη
Media

Σε ξένα χέρια: Η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη του Φεγκούδη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (13/5) επεισόδιο. 

Ο Μάνος είναι ψυχικά ράκος, η Τόνια του μιλάει με τα πιο σκληρά λόγια και δε δείχνει καμιά κατανόηση στις απαράδεκτες πράξεις του. Ο Μάνος την εκλιπαρεί να τον συγχωρέσει, αλλά η Τόνια δεν πιστεύει τη μεταμέλεια του.

Δεν θα του συγχωρέσει πότε, που της στέρησε τόσο καιρό το παιδί της, για το προσωπικό του συμφέρον. Ο Φεγκούδης αποφασίζει να πει ψέματα στις αστυνομικές αρχές και ρίχνει πάνω του, όλο το φταίξιμο. Ομολογεί στην αστυνομία, ότι αυτός βρήκε το μωρό στο πάρκο, για να μην οδηγηθεί ο Μάνος στη φυλακή.

Η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη του Φεγκούδη. Η υπόθεση του Μπάμπη, προκαλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και παίρνει μεγάλη δημοσιότητα. Ο Πιπερόπουλος εκμεταλλευόμενος τις καταστάσεις, αρχίζει να ενορχηστρώνει την οικονομική κατάρρευση της «Φεγκούδης Snacks».

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Οι φωνές της Τόνιας ξεσηκώνουν το σπίτι του Φεγκούδη, όταν μαθαίνει από τον Μάνο, ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της, που ψάχνει τόσους μήνες. Ο Πιπερόπουλος βάζει τον Ταρζάν να μπουκάρει στο σαλόνι του Φεγκούδη και να πει μπροστά σε όλους, ότι αυτός άφησε το μωρό στο αμάξι του Μάνου.

Η Μαριτίνα κάνει μια προσπάθεια να τους εμποδίσει, αλλά ο Ταρζάν μπαίνει στο σπίτι και παραδέχεται ότι αυτός έκανε την απαγωγή του Μπάμπη και στη συνέχεια ο Μάνος βρήκε το μωρό στο αυτοκίνητο του και το παρουσίασε ως παιδί του… Αφήνει τους πάντες στο τραπέζι συγκλονισμένους.

Ο Μάνος βάζει τα κλάματα και ζητάει συγνώμη από την Τόνια. Αλλά είναι αργά για δάκρυα… Ακούγονται σειρήνες περιπολικού! Ο Πιπερόπουλος έχει καλέσει την αστυνομία, για να συλλάβει τον Μάνο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved